12 oktober, 2014

Sandflugtsløbet tæt på rekord

RØRVIG – De foreløbige tilmeldinger til Sandflugtsløbet 25. oktober giver arrangørerne forhåbninger om at slå sidste års deltagerrekord.

FK Odsherred Løberne er i fuld gang med forberedelserne til Sandflugtsløbet og der er allerede et stykke over 300 tilmeldte løbere.

”Vi håber på at slå sidste års deltagerrekord på 500 løbere, det er altid den sidste uges tid, der er run på tilmeldingerne,” fortæller Henrik Kjær
FK Odsherred Løberne.

Som noget nyt i år, får arrangørerne opdateret målområdet med en lang række af sponsorbannere, som man ellers kun ser til de helt store løb.

”Vi kan også tilbyde masser af smagsprøver på en helt ny og spændende energiproduktserie fra firmaet 32Gi. Rørvig Kro står igen i år for den lækre suppe efter løbet, som er et stort hit blandt deltagerne, der har været ude på en af de fire forskellige ruter,” forklarer Henrik Kjær.

Sandflugtsløbets navn henviser til Sandflugtsplantagen mellem Nykøbing og Rørvig. Det er et helt fantastisk godt løbeområde, med næsten helt flade grusstier, gennem den flotte natur i de fine efterårsfarver, mener Henrik Kjær.

Motionsløbet skydes i gang lørdag den 25. oktober kl. 13:00.

Starten går fra Telegrafvejen i Rørvig.

”Ruterne er på 5, 10, 15 eller 21,1 km. Er man ikke til løb, er man selvfølgelig velkommen til at kigge forbi som tilskuer.

Online tilmeldte er med i lodtrækningen af nogle fine præmier. Online tilmeldingen lukker den 20. oktober.

Når vi ikke de 600 tilmeldte løbere, som er grænsen for udsolgt, vil det være muligt at eftertilmelde på dagen,” slutter Henrik Kjær
FK Odsherred Løberne.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar